lauantai 19. syyskuuta 2015

Hyväntuulen terveisiä Salaiselta Neuleystävältä! :)

Viime viikot ovat olleet niin kiireisiä, että neulontarintamalla asiat ovat olleet miltei pysähdyksissä. Aloitin nimittäin työt monen kotivuoden jälkeen ja lasten mentyä nukkumaan illat ovatkin kuluneet lähinnä lasten vaatteita nimikoidessa, vasulomakkeita täytellessä tai ällistellessä tätä suurta elämänmuutosta. Valmistuneiden neuletöiden sijaan kotona löytyisi kuvattavaa lähinnä sotkuisen keittiön ja täysien pyykkikorien äärellä. Olen minä toki hieman ehtinyt neuloakin ja yksi työ valmistui juuri, mutta kyseessä on jotain Salaisen Neuleystäväni lokakuun pakettiin, joten en voi esitellä työtä vielä täällä.

Mutta juuri päästyäni harmeilemasta, että tämä blogi taitaa jämähtää lähtökuoppiinsa, kun mitään postattavaa ei ole, postilaatikosta löytyi pakettikortti ensimmäisestä sny-paketistani! :) Jännittynein mielin kävin hakemassa paketin ja katsokaas, kuinka hienon paketin Salainen neuleystäväni oli minulle väsännyt.

 
 
Paketissa oli undulaattiaiheinen kortti hyväntuulen terveisineen, parini itse neuloma bambuinen tiskirätti (aina tarpeellinen ja käytännöllinen), kahdenlaisia silmukkamerkkejä (nämä ovat meillä vähän sellainen katoava luonnonvara eikä näitä ole koskaan liikaa), avaimenperä jossa oli kaksipäinen virkkuukoukku (hauska!), pienen käsilaukun mallinen matkaompelusetti (tällaista minulla ei ollutkaan, tulee tarpeeseen) sekä Järbo Garnin pätkävärjättyä lankaa (uusi tuttavuus minulle). Tuosta langasta täytyy Snylleni sanoa, että sama huuto jatkui edelleen - sukiksi tuo kerä selvästi haluaa. :D Ja aivan nappiin osunut lankavalinta myös värien puolesta, tuosta langasta teen sukat itselleni. Kaunis kiitos Snylleni syyskuun paketista, joka oli todella onnistuneesti ja selvästi ajatuksella koottu. Puhumattakaan huolella keritystä taikapallosta, jota purkaessa vierähti tovi jos toinenkin. Innolla odotan syksyn etenemistä ja uusia paketteja. :)
 
Toivottavasti ehdin jotain saada valmiiksi ennen lokakuun pakettia, paritkin sukat puikoilla tällä hetkellä on tulollaan. ;) 


   

6 kommenttia:

 1. Niin on, kyllä tämä sny-kierros vain kovasti piristää syksyä! :)

  VastaaPoista
 2. Herttainen kokonaisuus, kaunista lankaa ja tiskiliina! t. jonkun toisen pari

  VastaaPoista
 3. Kiva, että pidit. Lanka oli minullekin vierasta, mutta ostin itselleni kerän samaa lankaa, eri värisenä vain. =) Tästä on hyvä siirtyä valmistelemaan seuraavaa yllärilähetystä =) T. Snysi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä todellakin pidin! Täytyy kyllä tässä lähiaikoina saada tuo uusi lankatuttavuus puikoille, niin tulisikin pitkästä aikaa neulottua sukat ihan itseä varten. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)