lauantai 17. lokakuuta 2015

Ihania yllätyksiä arkipäivän enkeliltä - lokakuun Sny paketti :)

Niinhän siinä kävi kuten vähän pelkäsinkin, että kuukausi mennä hujahti enkä ole saanut blogiini mitään valmista esille. Siinä missä muu elämä on ollut syyskuun alusta saakka yhtä lentoa ja kiirettä, neulomisharrastus on viettänyt lähes täydellistä hiljaiseloa juurikin tuosta kaikesta muusta kiireestä johtuen. Yhdet sukat odottavat päättelykeijua ja toiset ovat kesken, joten jospa ennen joulua niitä kuvia sitten...
 
Onneksi Salainen Neuleystäväni kuitenkin pitää huolta säännöllisestä postausvauhdista lähettelemällä paketteja tasaiseen tahtiin. Laitoin mieheni hakemaan paketin heti eilen, kun en itse ehtinyt ja paketin avatessani olin yhtä aikaa sanaton, liikuttunut ja ihastuksissani - niin upean paketin Salainen neuleystäväni oli minulle jälleen koonnut.


Paketissa oli ensinnäkin aivan ihana kortti tekstillä "Ystävät ovat arkipäivän enkeleitä" mukavien terveisten kera. Paketissa oli kaksi kerää Drops Delight-lankaa tosi ihanissa väreissä. En olekaan kyseisestä langasta vielä mitään neulonut, joten eiköhän tuosta sukat synny. Lisäksi Schoppel Wollen Lace Ball myöskin ihanissa väreissä. Ohuttahan tuo lanka tosiaan on ja tuota täytyykin miettiä vähän pitempään, mitä tuosta palleroisesta neuloisi... Tuo lanka oli parillenikin uusi tuttavuus, joten mikäli jolla kulla tätä tekstiä lukevalla on kokemusta tai ehdotuksia langan käyttöön, ehdotuksia otetaan vastaan. :) Lisäksi paketissa oli käsivoidetta, joka tuleekin tarpeeseen, sillä säiden viiletessä käsiä saa rasvailla taas tiuhaan. Myös puisen Sanni-avaimenperän parini oli löytänyt aivan kuin olisi arvannut, että työavainten nipusta minulla meni juuri avaimenperä rikki! Eikä siinä vielä kaikki. Paketissa oli myös Wenlan Chian kirja "Isot puikot paksu lanka. ". Otan Sny mielelläni tämän haasteen vastaan paksumpien lankojen käyttämisestä, tuota rentoa barettia jo vähän tuumailin ensimmäiseksi kokeilla. Ja sokerina pohjalla tai kirsikkana kakun päällä paketista löytyi myös parini itse tekemä pitkä huivi, jossa hauskat tupsut. Tosi ihana ja kauniin värinen huivi, joka varmasti tulee lämmittämään kaulaani. Kaunis kiitos, Salainen Neuleystäväni jälleen ihanasta ja ajatuksella kootusta paketista! Minulle olet todellakin arkipäivän enkeli ja pakettisi ilahdutti minua kovasti.
 
Aktiivisen neuleharrastuksen aloitettuani, oman kokemuksen kautta, arvostus itse tehtyjä muistamisia kohtaan on noussut todella paljon ja arvostankin neulelahjat ym. todella korkealle. Minusta tuntuu todella hyvältä ajatella esimerkiksi villasukat saadessani, että lahjan antaja on käyttänyt aikaa minun vuokseni ja silmukka kerrallaan valmistanut minulle jotain itse. Sama tunne tuli saatuani tuon huivin Salaiselta neuleystävältäni. Hän on miettinyt, miten haluaisi minua ilahduttaa, valinnut mallin ja langan ja ryhtynyt tekemään huivia. Onkohan hänellä ollut samalla tavalla arjen kiireitä kuten minullakin syksyn kuluessa ja silti hän on uhrannut aikaansa minun ilahduttamiseeni.
 

                 

   

3 kommenttia:

 1. Hienoa, että pidit paketista! Vaikka lukee ennakkotietoja ja yrittää parhaansa niiden perusteella kehitellä pakettia, niin aina jännittää, meneekö kuitenkin metsään. =) t.Sinun oma Sny

  VastaaPoista
 2. aivan ihana paketti!
  Delight - sukkia? Tunika?

  VastaaPoista
 3. Ihastuttavaa, SNY:si on ahkeroinut lämpimän ja kauniin asusteen suojaksesi syksyn kylmiin keleihin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)