torstai 19. marraskuuta 2015

Jouluinen välimuistaminen Snyltä :)


Eilen illalla töistä tullessani minua odotti postilaatikossa iloinen yllätys: suuri, paksuhko kirjekuori. Käsiala oli entuudestaan tuttu, joten arvasin heti, että Salainen Neuleystäväni minua nyt muistaa. ;) Ja kylläpä ilahduin, kun kuoresta paljastui Kauneimmat käsityöt-lehden joulunumero Snyni pikkuviestin kera! Lehteä on tullut jo selailtua ja sieltä löytyy kyllä tosi monia houkuttelevia ideoita pukin konttiakin ajatellen mm. virkatut tossut, puolipatenttia sisältävät villasukat ja joulukoristeita. Ainakin noita joulukoristeita aion ehdottomasti virkata ja katsotaan nyt, mitä muuta ihanaa vielä ehdin. Ja lehdestä tulee olemaan iloa ja hyötyä myös myöhempiä jouluja ajatellen. Paljon olisi mukavia ideoita mielessä joululahjarintamalle, mutta nykyään neuletyöt etenevät valitettavan verkkaiseen tahtiin. Mutta onneksi kaikkea ei tarvitse ehtiä tehdä yhdelle joululle. 
Kaunis kiitos  ihana Salainen Neuleystäväni jälleen muistamisestani, olet enkeli! <3

3 kommenttia:

  1. En melkein raatsinut laittaa lehteä tulemaan, siellä oli niin kivoja juttuja. Itsekin sitä ihan vähän kurkistin ennen lähettämistä... =) t.Sny

    VastaaPoista
  2. Ihana yllätys tosiaan Red Dragon! :)
    Ja Sny, en kyllä yhtään ihmettele, vaikka olisi tehnyt mieli pitää lehti itsellä, sen verran kivoja ohjeita ja ideoita tuolla on. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)