torstai 19. marraskuuta 2015

Marraskuun paketti Salaiselta Neuleystävältäni Roosa Nauha-hengessä

 
Saatuani eilen yllätyspostia Salaiselta Neuleystävältäni, sain yllättyä pikaisesti uudelleen löytäessäni tänään pakettikortin postilaatikosta: marraskuun paketti oli jo saapunut! :) Kulunut viikko on ollut töissä raskas ja niinpä myös paketin saaminen samalla viikolla välimuistamisen kanssa tuntui ihan erityisen mukavalta. Ja mitä ihanuuksia paketissa olikaan! Suloinen kani-kortti terveisineen. Pussillinen sekatavarakaupan suklaakahvia, jota täytyy ehdottomasti viikonloppuna laittaa tavallisen suodatinjauhatuksen sekaan, odotan innolla. Ikuisesti ihana-yrttijalkakylpy. En edes muista, milloin olisin viimeksi jalkakylvyn tehnyt, mutta jalkani todellakin ovat hemmottelun tarpeessa, joten tulee todella tarpeeseen. Ja 100g herkullisen pinkkiä Roosa Nauha-lankaa sekä Roosa Nauha sukkaohjekuvasto, oi ihanuutta! Selailin jo ohjeitakin ja sieltä löytyisi monta houkuttelevaa ohjetta, luulen että neulon Uni-sukat tai jos heittäydyn oikein rohkeaksi teen uuden aluevaltauksen ja kokeilen varpaista varteen neulottavaa mallia.
Kaunis kiitos ihanainen Snyseni paketista, jälleen olet ajatuksen kanssa paketin koonnut! Ja saat olla kaksin verroin hyvillä mielin, sillä minun ilahduttamiseni lisäksi teit hyvän työn tukemalla tärkeää asiaa. Kerroit, että koet Roosa Nauha-jutut läheisiksi juuri nyt ystäväsi tilanteen vuoksi. Kovasti voimia sinulle ystäväsi tsemppaamiseen ja rinnalla kulkemiseen! Minullakin on syöpäsairaan lähipiirissä olosta kokemusta, sillä äitini menehtyi syöpään viisi vuotta sitten. Toivottavasti ystäväsi voittaa syövän, onneksi hoitomuodot ja sen myötä ennusteet paranevat koko ajan!
Tämän postauksen loppuun vielä runo Ikuisesti ihana-jalkakylvyn pussista:
Aikuinen nainen
sä hetkestä nauti,
ettei vaan iske 
se tanttatauti.
Elämää ahmi,
riemuitse olosta,
ilon anna pursuta
joka kolosta. 

3 kommenttia:

  1. Mukavaa, että tykkäsit. Minulta jäi itseasiassa yksi juttu paketista pois - se odotteli minua keittiön pöydällä palatessani postitusreissulta. Laitan sen omana lähetyksenään, tai sitten odottelen joulukuun pakettia. Katsellaan vähän, mitä nuo postilaiset meinaavat.. t.Sny

    VastaaPoista
  2. Red Dragon: Kyllä vain, paketti oli tosi ihana ja piristi kyllä kovasti.

    Sny: Joo kyllä todella tykkäsin! Harmittaa vain, kun en ole ehtinyt vielä mitään lähettämistäsi langoista neulomaan. Mutta toivottavasti seurailet blogia vielä ensi vuoden puolellakin, niin pääsisit näkemään, mitä saan aikaan. Hmmm... Vai on jotain jäänyt paketista pois. No kuukauden sisällä olen viisaampi tässäkin asiassa, odotan kyllä innolla. ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)