sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Suloisten unien sukat

 
 
 
 
Olen itse vannoutunut unisukkien käyttäjä, joten syksyn tullen päätin tehdä myös tyttärilleni unisukat pikkuvarpaita lämmittämään. Perussukat ryppyvarrella ja Nallestahan nuo neuloin. Kovasti tytöt ovat sukistaan pitäneet ja sukat ovatkin olleet käytössä valmistumisestaan lähtien. Laitoin sukkien pohjiin vielä Regian ABS Latexia liukastumisten välttämiseksi öisillä vessareissuilla, mutta valitettavan huonosti aine pysyi. Täytyy varmaan uusia käsittely ja levittää aine paremmin. Kuva ei ole minun, vaan isäni ottama - hän harrastaa valokuvausta ja niinpä hänellä on sekä parempi kamera että taito kuvata kuin tyttärellään. :)  
 
Hitaasti neuletyöt nyt etenee. Jotain sain valmiiksi tälläkin viikolla, mutta työ lähti Salaiselle Neuleystävälleni, joten en sitä voi täällä esitellä.  

2 kommenttia:

  1. Ihanan pehmoisilta näyttävät neitokaisten sukat!

    VastaaPoista
  2. Juu tytöt tykkäävät kyllä sukkia öisin käyttää ja itsekin olen Nallelangasta neulotut sukat hyviksi unisukiksi havainnut. :) Minulla olisi nyt useampaakin Snyni lähettämää lankaa, joista voisin neuloa itselleni uudet unisukat taas jahka ehdin. Kiitos kommentistasi. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)