maanantai 14. joulukuuta 2015

Joulukuun SNY-paketti

 
 
 
Syksyn viimeinen SNY-paketti saapui jo viime viikon puolella, mutta nyt vasta ehdin sen esitellä. Myös tämä paketti oli todella ihana ja kovin jouluinenkin. Parini oli valinnut teemaksi huovutuksen ja tähän liittyen paketissa olikin kaksi kerää Novitan huopasta ja joki-lankaa. Parini oli ideoinut, että joki-langasta voisi tehdä vaikka lapaset ja huovuttaa ne koneessa ja huopasesta samaan tyyliin vaikka joulukoristeita. Itselläni tuli mieleen vaihtoehtoisesti tehdä jostain langasta sellaiset kivat tossut, jossa "remmi" jalkapöydän päällä. Ihania lankoja joka tapauksessa, siitä onkin aikaa, kun olen huopuvista langoista mitään tehnyt. Yhdeksi jouluksi tein sydänkuvioisia patalappuja. Parini oli tehnyt myös itse kaksi joulukoristetta neulahuovutustekniikalla massapallojen päälle - ihania! Myös Casa-tekstillä varustetun sisustuskoristeen hän oli itse tehnyt - se onkin löytänyt paikkansa jo meidän makuuhuoneessa olevan pikkunaulakossa. Lisäksi paketissa oli pikkupaketti, joka on vielä avaamatta. Olen kyllä jo päällisin puolin sitä tutkinut ja ravistellutkin, mutta yritän säästää sen jouluun. ;) Kortissa oli paljastus Salaiselta Neuleystävältäni - Snyni on Kristiinan näpertelyt blogin Kristiina 
käykäähän kurkkimassa siellä, niin minäkin aion tehdä. ;)
 
Lämmin kiitos Kristiina vielä sinulle ihanista muistamisista syksyn mittaan, olet todellakin piristänyt ja ilahduttanut minua kovasti eli onnistunut Snyn tehtävässäsi täydellisesti! <3 Toivottavasti jaksat käydä myöhemminkin blogissani kurkkimassa, sillä aion lähettämistäsi langoista todellakin saada jotain myös aikaan. Ensimmäinen kokemukseni Sny-kierroksesta oli minulle todella myönteinen eikä jää viimeiseksi, vaan aion todellakin olla mukana myös kevään rundilla. :)
 
Sukkapostauksiakin on muutama tulollaan jahka saan joskus päivän valolla muutaman kuvan räpsittyä...

4 kommenttia:

 1. Todella ihana paketti ja mukavaa, ettei jäänyt viimeiseksi kerraksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämäkin paketti oli tosiaan ihana enkä mistään hinnasta jäisi pois kevään Sny-kierrokselta! Kiitos vain tosi paljon sinulle. :)

   Poista
 2. Iso kiitos kaikista syksyn aikana lähettämistäsi ihanista paketeista. Tulen kyllä seuraamaan blogiasi :)

  Rauhallista Joulua koko perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vain, tosi mukava, että pidit paketeista. Tule ihmeessä kurkkimaan vastakin blogiini ja toivottavasti olet mukana myös kevään kierroksella sinäkin. Sinun blogisi löytyy suosikeista ja vierailen siellä jatkossakin. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)