maanantai 18. tammikuuta 2016

Lankoja riittää - Lankalaihis 2016

Silmukkanarkoosi-blogin Mellu kyseli blogissaan Lankalaihiksesta kiinnostuneita kanssaneulojia ja koska minullekin noita lankoja on muutama ylimääräinen kilo kertynyt, ilmoittauduin tempaukseen mukaan. Henkilökohtaiset tavoitteet saa määritellä itse, mutta myös kaksi, kaikille yhteistä tavoitetta on:
1) lankaa ei osteta ilman välitöntä kulutusta
2) lankasaldon vuoden päästä on oltava pienempi kuin nyt
Lisään vielä henkilökohtaiseksi tavoitteekseni
3) jokaisen valmistuneen neuletyön esim. sukkaparin tai pipon jälkeen minun on neulottava ainakin kaksi uutta tilkkua peittoon, johon pyrin kuluttamaan ylijäämänöttösiä paksuista sukkalangoista
4) pyrin mahdollisuuksien mukaan kokeilemaan itselleni uusia malleja jo olemassa olevista lehdistä ja kirjoista

Varsinkin tuo ykköstavoite tulee tekemään minulle tiukkaa, sillä lankaa tulee helposti ostettua, jos edullisesti saa. Mutta mitä lankavarastoistani sitten löytyikään? Laskettuani yhteen kaikki täydet kerät ja vyyhdit ja ynnättyä mukaan myös suurimman osan vajaista keristä lukemaksi tuli 8820g. Eli aika paljon tai enemmän kuin olin osannut ennakoida. Seitsemän veljestä oli (oikeutetusti?) yliedustettuna lankavarastossani ja kakkossijaa piti hallussa Wendy Merino dk. Ohuempia sukkalankoja, akryylilankoja ja alpakkaa oli sitten vähemmän. Juuri noita Novitan lankoja haluaisin saada neulottua vähemmäksi, jotta lankavarastooni vapautuisi tilaa myös uusille tuttavuuksille. Mutta näillä mennään, nyt on tavoitteet asetettu ja katsotaan, mihin tässä päästään. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)