torstai 14. huhtikuuta 2016

Huhtikuun värikäs SNY-paketti

Tämän kuun SNY-paketti saapui ilokseni jo tiistaina, mutta vasta tänään tarjoutui sopiva hetki kertoa, mitä kaikkea ihanaa ja värikästä tuo paketti sisälsikään. Kuukauden teemana oli tosiaan magic yarn ball, joten paketin avaaminen oli aivan poikkeuksellisen jännittävää, kun myös kerittävää riitti. ;)
 

En malttanut ottaa taikapallon kerimisestä vaihekuvia, joten tässä jo kerittynä. Lankana oli Opalin ihanaa glitter-lankaa, jota silmällä pitäen parini oli laittanut pakettiin ohjeen myös Niina Laitisen Soulmates-sukista. Taidan tarttua tuohon ehdotukseen, kunhan saan nyt puikoilla olevat Paula-sukat valmiiksi. Lanka on aivan ihanan väristä ja tuo glitter-efekti on kuin piste i:n päälle tuossa. Tuo lanka ei ole minulle entuudestaan tuttua, mutta tulen varmasti pitämään siitä. Mielestäni yksi Salaisen neuleystävän hauskoja puolia on myös se, että tutustuu uusiin lankoihin, joiden olemassa olosta ei muuten välttämättä edes olisi tietoinen. Ihkulangan sisälle oli kääritty kerroslaskuri, puikon suojuksia, silmukkamerkkejä, ihania pinkkejä nallenappeja ja niin ikään ihania made with love-nappeja. Tuollaisia made with love-nappeja minulla ei ole ollutkaan, mutta olen monesti niitä nettikaupoissa ihastellut.Lisäksi paketissa oli kiva Taimi-aiheinen kortti tekstillä "Suurillakin asioilla on pieni alku" sekä ihanat sukat, jotka olivat juuri sopivat minulle ja ihanat jalassa! Malli on minullekin tuttu November sokcs, mutta neulomani parit ovat menneet lahjaksi, joten nämä ovat minun ikiomat ensimmäiset. Pahoittelut epäedullisissa valaistusolosuhteissa otetusta kuvasta.
 
Kauneimmat kiitokset jälleen sinulle Snyni, olit koonnut paketin jälleen ajatuksella ja suurella sydämellä! Pakettisi ilahdutti minua kovasti! <3 
 
 


6 kommenttia:

 1. ompas kauniit sukat ollut mukana! Hienosti kasattu paketti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sukat ovat tosi ihanat ja päässeet myös käyttöön jo. :)

   Poista
 2. Ihanat sukat! Minäkin sain kauniit sukat kevätvarpaita lämmittämään:)
  Muutenkin kiva paketti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että sinuakin parisi muisti sukilla. On aivan eri saada jalkaansa toisen neulomat sukat itse neulottujen sijaan. ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)