sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Toukokuun paketti salaiselta neuleystävältä ja Paula-sukat 
On se vain jännä juttu, miten Salaisen Neuleystävän muistamiset tulevatkin aina juuri oikeaan aikaan, kun syystä tai toisesta piristystä kaipaakin. Näin kävi myös perjantaina, sillä juuri edellisenä iltana olimme saaneet vähän kurjia uutisia. Olipa kyllä taas tosi ihana paketti. Paketissa oli peltirasia suosikkitavaroille sisältäen Marianne-karkkeja, suklaata sekä iloisten hetkien pastilleja, magneetti tekstillä "Kun mikään ei ole varmaa, kaikki on mahdollista" sekä "sokerina pohjalla" laatikon pohjalla piileskelevä ihana, pinkin värinen huivi. Huivista yritän saada otatettua ihan kunnollisen kuvan mahdollisimman pian. Huivi on kolmion mallinen ja siinä on ihania virkattuja kukkakoristeita ja juuri minun värinen - aivan täydellinen kevätasuste siis! Herkut taisivat tulla jo lasten suosiollisella avustuksella syödyksi. Rasiassa voisin säilyttää silmukkamerkkejä ym. neulomiseen liittyviä pikkutavaroita. Magneetin taidan vielä työhuoneeseeni, sillä sopisi oikein hyvin sinne organisaatiomuutoksen lähestyessä.
 
Kaunis kiitos Snyni ihanasta paketista, joka tuli juuri oikeaan aikaan piristämään minua! Olet kultainen, vaikka vielä tuntematon! <3
 
 
Edellisessä paketissa sain Snyltäni sukkaohjeita ja nämä Paula-sukat valmistuivat jo hyvän aikaa sitten, muuta ovat jääneet kuvaamatta. Lankana siis seiskaveikan raitaa.
 

4 kommenttia:

 1. huippu ihana paketti. tuo rasia on kyllä hieno.

  Kauniit sukat!

  VastaaPoista
 2. Kyllä, tämäkin paketti oli huippuihana. :)

  Kiitos sukkakehuista.

  VastaaPoista
 3. Kiva paketti ja kauniit Paulat. Se on totta, että tässä SNy touhussa on jotain taikaa; paketit tulevat aina siihen oikeaan saumaan ja ovat vielä koottu, kuin olisi vakooja perässä:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommentista, Mustakissa. Aivan kuten kirjoitit, kyllä tässä hommassa jotain taikaa on, tuntuu että nytkin minulla on Snynä ajatustenlukija. ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)