keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Salaisuus paljastuu - kesäkuun SNY-paketti


Ulkona sataa ja tuulee, mutta mikäs tässä on sisällä ollessa, uudet ihanat sukat jalassa! :) Nämä sukat löytyivät tänään saapuneesta kevään SNY-kierroksen viimeisestä paketista. Snyni oli neulonut minulle nämä ihanat, luonnossa vielä selkeämmin petroolin väriset sukat, joiden malli taitaa olla Niina Laitisen. Lyhytvartisina näitä sukkia tulee pidettyä varmasti paljon näin kesäaikana - minullahan on varsinaiset viluvarpaat, joten villasukkia pidän kesät, talvet. :)


Paketti oli kokonaisuutena tosi runsas ja niin "minun värinen" kuin vain olla ja voi eli jälleen kerran Snyni ylitti kaikki odotukset. Paketissa oli kolme kerää Blend Bamboota ja ohje tiskikukkaseen. Maija-lankaa oli kaksi kerää uusia sukkaprojekteja varten. Lisäksi avaimenperäaskartelua silmällä pitäen oli ohje tarvikkeineen eli kerä Novitan Kartanoa, puuhelmiä, avaimenperärenkaita ja virkkuukoukku. Niin ja kaksi Kismet-patukkaa oli myös, mutta niistä ehdittiin jo lasten kanssa tehdä selvää. Myös hauska jäätelöaiheinen kortti paketissa oli.

Aivan upea paketti siis tämä viimeinenkin, niin "hyvä ettei sanotuksi saa" vanhaa Kismet-mainosta lainaten! :) Paketti sisälsi myös kirjeen, jossa paljastui Snyni henkilöllisyys ja tämän kevään ihanista Sny-muistamisista saan kiittää Villasukkia, villasukkia, villasukkia-blogin Emmiä! Kiitos ihana Emmi kuluneesta keväästä ja ihanista paketeista, jotka olit todella koonnut ajatuksella ja käyttänyt niiden eteen aikaa! <3 Vaikka kevään kierros tulee päätökseen, minun ja Emmin yhteydenpito ei tähän lopu, sillä meistä tuli etanapostikaverit! :) Ajatelkaas, mitä kaikkea hienoa tästä Salaisesta Neuleystävä-ringistä seuraakaan!

Nyt on kolmas sukkapari aloitettu ja palaankin neulonnan pariin!
 

12 kommenttia:

 1. On ollut ilo seurata miten paljon oot tykännyt mun lähettämistä paketeista. Antamisen ilo parhaimmillaan <3 Ja ihan huippua, että yhteydenpito jatkuu edelleen! Ihanaa <3

  VastaaPoista
 2. Kaunis, kaunis paketti ja niin somat sukat!

  VastaaPoista
 3. Hieno lopetus (tai välietappi) kierrokselle. Aivan ihanat sukat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruiskaunokki ja mustakissa: Tämä oli kyllä tosi mieluinen paketti ja sukat on ihanat ja nytkin jalassa. :)

   Poista
 4. Kiitos Sanni ja tytöt! Teit kyllä keväästäni ihanan ja odotin jokaista pakettia innolla - ensimmäiset sukat on jo kohta kulutettu "puhki" :D Mitään muita sukkia en ole niiden saapumisen jälkeen juuri pitänytkään, paitsi niitä joogasukkia. Reissuun en uskaltanut ottaa mukaan kumpiakaan, ettei vaan katoa - ja lähellä olikin, onneksi oli oma tekemät sukat!
  Halauksia sinulle ja tytöille - ensimmäinen pöllö on kohta jo silittämistä vaille valmis! "Lapsi on terve kun se leikkii" ;)

  VastaaPoista
 5. Ole hyvä vaan. Kuten sinun blogiisi kirjoittelinkin, tämä on ollut tosi mukava SNY-kevät ja pakettien kokoaminen on ollut tosi mukavaa ja palkitsevaa puuhaa. Pakettien suunnittelu ja kokoaminen on vähintään yhtä mukavaa kuin omien pakettien vastaanottaminen. Ja mukavasti SNY on "rytmittänyt" kevättä, kun on ollut hauskaa puuhaa ja jännitettävää. Voi voi sentään, vai ovat ensimmäiset sukat jo kohta puhki - sille asiallehan täytyy tehdä jotain ja pian! ;)

  VastaaPoista
 6. Hamahelmeilyyn liittyen piti vielä kirjoittaa, että aivan totta, "Lapsi on terve kun se leikkii". Mulla vaan yhdessä vaiheessa karkas noiden hamahelmien kanssa vähän mopo käsistä, kun tuli tilattua iso boksi, 36 000 hamahelmeä ja niitä sitten iltakaudet lajittelin. On niitä vieläkin tosi paljon, vaikka joulun alla vein niitä lasten hoitopaikallekin. Että seuraavaa hamahelmikautta odotellessa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, melkoinen määrä helmiä... Mä tuossa juuri himoiten katselin kaverin hamahelmiä, jotka se myi pois, kun myi muitakin askartelutarvikkeita, mutta en sitten kuitenkaan niitä ostanut. Nyt ehkä hiukkasen harmittaa, olisin saanut halvalla ja paljon... :D

   Poista
 7. Varsinaisen superpaketin olet saanut! Ihanat sukat ja kasapäin lankoja. Hassunhauskaa juhannusta!

  VastaaPoista
 8. Kyllä vain, noista langoista saa tehtyä kyllä vaikka mitä ihanaa. Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)