keskiviikko 17. elokuuta 2016

Hellehuiveja

Ihana reilun neljän viikon mittainen loma meni todella nopeasti ja maanantaista lähtien ollaan totuteltu koko perhe jälleen arkeen päiväkodissa, eskarissa ja töissä. Kesän aikana tuli uitua, puistoiltua, reissattua, tavattua kavereita ja sukulaisia, juhlittua, marjastettua ja kokeiltua lankojen kasvivärjäystä. Neulominen jäi vähemmälle, mutta kyllä jotain tuli kesän aikana valmiiksikin. Huikeat kaksi paria sukkia ja kaksi hellehuivia nimittäin. Sukista en ole vielä saanut aikaiseksi ottaa kuvia, mutta tässä pikaisesti näpätty kuva huiveista, jotka tein tällä ohjeella. Lankana käytin kevään SNY-kierrokselta saamiani Blend Bamboo-lankoja ja menekki huivia kohden oli hieman vajaa 30g.


Syksy tuo arjen mukana myös uuden Salainen Neuleystävä-kierroksen, johon lähdin nyt kolmatta kertaa mukaan. Vaikka aikataulu on omalla tavallaan tiukka, jos aikoo joka kuukaudelle jotain itse tehtyä paketteihin saada valmiiksi, lähden kuitenkin innolla mukaan, sillä kaksi ensimmäistä kierrosta ovat olleet todella kivoja piristyksiä arjen keskellä.  
 

4 kommenttia:

 1. Ihania huiveja!

  Olen sua ajatellut melkein joka päivä ja miettinyt mitä mahtaa sulle ja perheellesi kuulua :)
  Olen kutonut lähettämistäsi langoista yhdet sukat ja lapaset; odottavat kuvaamista, oikeassa paikassa oikeaan aikaan, mutta aina unohdan ottaa ne mukaan. Haluaisin kuvata ne jossain muualla kuin kotona :) Molempia lankoja jäi vielä vähän jäljelle, niille kyllä löytyy kavereita.
  "Ranskanpastillilangastakin" olen aloittanut huivin, sekin on tuossa muistuttamassa susta <3
  Ja toissa päivänä aloitin ensimmäiset sukat lähettämistäsi ohjeista; Kiss me Little. Kuva näytti vaikeammalta kuin mitä ohje itse asiassa onkaan!

  Ihanaa syksyä teille - ja kivaa SNY-kierrosta, ilmottauduttu on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistä, tosi mukava kuulla sinusta myös! Olen pikaisesti välillä käynyt kurkkaamassa blogiisi ja ihastellut reippauttasi kirjoittaa usein ja niin mukavia ja pitkiäkin postauksia. Mulla on vain se paha tapa, että kommnentointi helposti jää, vaikka ajatuksissa olet ollut sinäkin. Kiva, että lähettämistäni langoista on ollut iloa. :) Hienoa, että olet tarttunut uuteen sukkaohjeeseenkin. Minustakin välillä ensikatsomalta monesti näyttää ettei jostain mallikerrasta saa mitään tolkkua, mutta neuloessa kaikki selviää. ;)

   Ihanaa syksyä myös sinne Lahteen myös ja jännittävää SNY-syksyä! :)

   Poista
 2. Tämän syksyn salainen neuleystäväsi ilmoittautuu tätäkin kautta.
  Mukavaa sysyä!
  Sny32

  VastaaPoista
 3. Vai ehdit sinä jo kirjoitella tännekin! Kiitos samoin mukavaa syksyä sinullekin! Odotan innolla tulevaa. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)