torstai 15. syyskuuta 2016

Paketillinen ihanuuksia - syyskuun paketti Salaiselta Neuleystävältäni

Toissa päivänä sain Heidiltä lähetyskoodin: syksyn ensimmäinen Salainen neuleystävä-paketti oli saapunut! Olin kuin tulisilla hiilillä, sillä ehdin noutamaan paketin vasta eilen iltapäivällä. Mutta hyvää todellakin kannatti odottaa, paketti oli nimittäin täynnä ihanuuksia. :)


Ennen kuin sain paketin käsiini, sain Snyltäni muuta postia, sillä postilaatikosta löytyi kirje, jossa oli kortti ja syyskuun paketin itse tehty osuus - kuvassa näkyvä, kaunis maatuska-aiheinen riipus. Sitä jäin pohdiskelemaan, kuinka tuollaisia riipuksia oikein valmistetaan? Itselleni aivan uusi tekniikka, joten mielelläni kuulen, kuinka taitava ystäväni on riipuksen valmistanut? Laitoin riipuksen väliaikaisesti työavaimieni viereen koristeeksi ja mietin sille vielä, löytyisikö sille sopivampaa paikkaa.  


Paketissa oli mukava käsin kirjoitettu kirje, jossa parini kertoi minulle valinneensa langat kierrätysteeman mukaisesti omasta lankavarastostaan. Päädyin kyllä heti langat nähtyäni tulokseen, että parillani on todella hyvä maku lankojen suhteen ja eittämättä hieno lankavarasto! Paketissa oli kaksi kerää petrooliin taittuvaa Lang Yarnsin Jawoll-lankaa, kaksi kerää Katian Royal silk-lankaa ja vyyhti Trailing Clouds Nimbus-sukkalankaa. Aivan ihania lankoja kaikki ja vieläpä uusia tuttavuuksia! :) Katian lanka ei ole tokikaan ole liian pörröistä ja luulenpa, että neulon unelman pehmeästä langasta kämmekäät aivan parini ehdotuksen mukaan. Laiskana lankojen päättelijänä itseraidoittuvat langat ovat minulle kovasti mieleen ja vahvikelankapuolan sisältävä Jawoll saa aikansa puikoillani myös. Taidan olla aika yksinkertainen, mutta kuinka tuon vahvikelangan kanssa menetellään? Otetaanko se vain mukaan kantapäätä neuloessa vai miten? Näin yksinkertainen minä olen... Lisäksi paketissa oli jo herkuteltu Kismet suklaapatukka, ohje Tiina Kuun keväthuuma-sukkiin sekä pari pitsineulekaaviota tulevia sukkaprojekteja ajatellen. Kaunis kiitos parilleni ihanasta ja todella mieluisesta paketista, tämä oli huikea alku syksyn kierrokselle! <3 Toivottavasti ehdin saada jotain myös valmiiksi lähettämistäsi langoista syksyn aikana. ;)  

8 kommenttia:

 1. Hurmaavia lankoja, oikein aarteita. Vahvikelangasta en ole minäkään ikinä mitään kuullut, vaikka olenkin paljon ja kauan neulonut. t. vieras SNY

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommenteista, paketti oli todellakin upea! Täytyy tosiaan perehtyä tuohon vahvikelanka-asiaan, että tietää, kuinka toimia tuota lankaa neuloessa. :)

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla, että paketti oli mieluinen :)
  Vahvikelanka tosiaan neulotaan sukkalangan lisänä vahvennusta kaipaavaan kohtaan,esim. kärkeen tai kantapohjaan. Vahvikelanka on samanväristä kuin itse lankakin, mutta ohuempaa.

  Mitä sitten tulee tuohon itse tehty osioon, niin eihän nyt sentään itse maatuska ole tekoani vaan vaatimattomasti tuon renkaan pujotus maatuskaan *punastuu häpeästä*
  Silmukkamerkiksi sitä Sny32 ajatteli :)

  VastaaPoista
 4. Paketti oli kyllä todella onnistunut, iso kiitos sinulle siitä vielä kerran! Äläkä turhaan punastele, taitavasti olit pujottanut renkaan ja idea silmukkamerkistä oli hieno - vaatii taitoa sekin. :)

  Kiitos tuosta ohjeesta vahvikelangan käytössä, tämä on hyvä tietää.

  Kyselit langoista ja Novitan lankojen ohella tutuimmiksi ovat viime aikoina tulleet Roosa Nauha sukkalanka, Teeteen Pallas, Austemannin Step ja jotain Regian lankoja olen myös joskus neulonut. Eli neulomattomia lankoja riittää... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, laitan nämä tiedot korvan taa :)
   Vaikkei vielä kalenteri lokakuuta näytäkkään, jotain on jo kasausta ajatellen valmiinakin.
   Pidätkö muuten taikapalloista? Sehän on tulevan kuun teemana.
   Sny32

   Poista
 5. Odottelen jo jännällä kuun vaihtumista ja uutta pakettia! Taikapalloa on kyllä mukava keriä eli kyllä pidän taikapalloista. :)

  Kysymyksistäsi unohtui muuten vastata, että taidan kyllä lontoon murretta muuten kohtuullisesti, mutten ole vielä kovin paljon englanninkielisistä ohjeista tehnyt.

  Ja olen kyllä aloittanut Taimitarhan syyssukkia, mutta ovat alkutekijöissään. Nyt neulon sukkia lähettämästäsi petroolin värisestä langasta ja hyvin jämäköittää tuo vahvikelanka kantapäätä.

  Mukavaa viikon jatkoa sinulle!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)