maanantai 24. lokakuuta 2016

Tarkkaan kulutettua

Salainen Neuleystäväni ilahdutti minua syyskuussa paketilla, joka sisälsi muun muassa petroolin väristä Lang Yarnsin Jawoll-lankaa. Neuloin langasta sukat, joissa hyödynsin Petty Harbour-sukkien mallikertaa. Mallikerrassa toistuu neljä kerrosta, jossa pelataan ainoastaan oikeilla ja nurjilla silmukoilla, joten tosi simppeli ohje on kyseessä. Jawoll-lanka oli minulle entuudestaan tuntematon lanka ja sitä oli mukava neuloa. Kerän sisällä oli pieni puola vahvikelankaa, jonka neuloin sukkien kantapää- ja kärkiosuuksiin. Sainkin kulutettua lähes kaiken saamastani langasta, sillä sitä jäi jäljelle vain noin 5g. Tuo vahvikelanka jämäköitti mukavasti sukkia ja toivottavasti ne siten lämmittävät hieman pitempään isoveljeni jalkoja, jolle sukat päätyvät joululahjaksi. Tällaisiahan ei tietenkään saisi näin kaksi kuukautta ennen joulua paljastaa, mutta olen uhkarohkea kahdesta syystä: veljeni ei a) taida uskoa enää joulupukkiin ja b) tuskin eksyy lukemaan tänne. :D


Sukat mallikerta Petty Harbour
Lanka Lang Yarns Jawoll 94g
2,5mm bambupuikot

Viime viikolla olin flunssaisen esikoisen kanssa kaksi päivää kotona ja tuona kuuluisana "yhtenä kuumeettomana" päivänä tyttärellä alkoi olla neljän seinän sisällä tekemisen puute. Niinpä pääsimme kokeilemaan lokakuun Sny-paketista löytyneitä askartelumassoja. Massaa oli helppo työstää ja se kovettui mukavasti uunissa ohjeen mukaisessa ajassa ja lämpötilassa. Sen verran paljon tykästyttiin, että päätimme hankkia massaa lisää jossain vaiheessa lisää.


6 kommenttia:

 1. todella kauniit sukat.

  Ja nuo massatyöt, upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos. Tutkin tuota massaa netistä ja siitä löytyi tosi kivan näköisiä, lapsille suunnattuja pakkauksia ohjeineen, esim. eläimet, joten sitä täytyy hankkia lisää.

   Poista
 2. Voi miten somaa, lämpöistä ja iloista tuotetta täällä on esillä!t. vieras SNY

  VastaaPoista
 3. Mukavan näköistä teillä tehty :)
  Marraskuuksihan tämä kalenteri juuri kääntyy, joten jälleen uutta pakettia kehittelemään.
  Mukavia ja terveitä päiviä sinulle sekä perheellesi.
  Sny32

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. Tahdon olla niin hidas liikkeissäni, että olen tosi tyytyväinen, kun ehdin Sny-syksyn puitteissa saada jotain valmiiksi. Kiitos samoin, mukavaa alkavaa marraskuuta myös sinulle, voikaa hyvin! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)