torstai 24. marraskuuta 2016

Piristävää postia - marraskuun SNY-paketti

Toissa iltana olin kuin tulisilla hiilillä odottaessani miestä kotiin asioilta, sillä olin laittanut hänelle matkaan erään pakettikortin - kuukauden SNY-paketti oli tullut! :) Mutta odotus palkittiin jälleen upealla paketilla.

Pakettia purkaessani touhua vierestä seurannut mies kysyi, että mitenkäs tuolla paketissa noin paljon tavaraa oli. Langoista puhuttaessa sanavalinta "tavara" oli sopimaton, mutta aivan oikein - Snyni oli jälleen koonnut minulle paketin sangen runsaskätisesti ja pääsinkin tuntematonta ystävääni kovasti kehumaan myös siipalle. :)

Paketissa oli siis 250g Marks&Kanttensin La Strada-lankaa, jota silmällä pitäen parini oli laittanut ohjeen myös yhden illan tuubihuiviin. Mieheni ei varmaankaan tuubihuivia suostu käyttämään, mutta huivin aion neuloa ja se voi päätyä lämmittämään vaikkapa omaa kaulaani. ;) Paketissa oli kaksi ihanan keltaista kerää Poppelin huivilankaa ja tässäkin kohtaa parini oli ajatellut kaikkea, sillä hän oli tulostanut minulle myös Janina Kallion ohjeen Pretty Basic-huiviin. Olen joskus Janina Kallion malleja katsellut ja uskon, että juuri Snyni valitsema malli voisi olla minun taitotasooni nähden sopivan simppeli. Tulikin heti mieleen yksi itse hankkimani lanka, josta voisin huivia ensin kokeilla neuloa pukin konttiin. Eikä siinäkään vielä kaikki, sillä paketissa oli vyyhdillinen Highland Handmades Red Maple Sock-lankaa sävyssä Chum. Aivan ihastuttava lanka tämäkin (puolet superwashed merinoa ja puolet tencel-kuitua) ja niin ihana kiilto ja väri langassa, että mietin, voisiko tuo lankakin taipua huiviksi.


Paketissa oli myös kaksi maatuska-aiheista silmukkamerkkiä ja nyt on sitten mummotrio täynnä, kun aiemminkin olin yhden saanut. :D Kaunis kiitos jälleen Snyni ihanasta paketista, tosi mieluinen oli ja viritteli mukavasti uusia neulontaideoita!


Tässä vielä kuva jo aikaa sitten valmistuneista tyttären villasukista, jotka neuloin viime SNY-kierroksella saamastani langasta.
Perussukat, koko n. 31
Lanka: Svarta Fåret Frost, menekki n. 60g 
Puikot: 2,5mm hiilikuituiset

   

8 kommenttia:

 1. Kiva, että paketista löytyi mieluisia lankoja ja ohjeistakin tykkäsit :)
  Mukavia talvi-iltoja neulonnan parissa toivottelee Sny32

  VastaaPoista
 2. Voi kyllä vain ja jälleen kaikki lähettämäsi langat oli uusia tuttavuuksia eli tässä syksyn aikana olet perehdyttänyt minua uusien lankojen pariin! Tuolla onkin kuivumassa raitasukat, jotka sain valmiiksi lähettämästäsi vyyhdistä. Jospa tänään saisi niistä jonkunlaiset kuvatkin. ;)

  Ihanaa adventin aikaa ja kiireettömiä neulontahetkiä myös sinulle Sny! <3

  VastaaPoista
 3. Runsas ja kaunis sisältö, oikeassa SNY-hengessä koottu! t. vieras SNY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, ihana löytää tämän Snyn kautta uusia lankatuttavuuksia ja ideoita!

   Poista
 4. Olipa siinä ihana paketin sisältö. Kaunista tuo sininen lanka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin ihastuin kovasti tuohon siniseen lankaan ja huivia siitäkin mietin. ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)