torstai 8. joulukuuta 2016

Postikuulumisia :)


Jo viime viikolla sain postissa kirjeen, jossa oli pieni viesti Salaiselta Neuleystävältäni Suomen mallisen piparkakkumuotin kera. Jo muutama viikko takaperin olin lasten kanssa ruskeita pipareita leiponut ja itsenäisyyspäivänä innostuimme leipomaan vaaleita pipareita. Hyvin tuli piparit valmiiksi, kun oli kolme pikkuleipuria minua auttamassa! :) Kiitos kovasti Sny kivasta muistamisesta Itsenäisyyspäivän alla ja anteeksi, että raportoin vasta nyt!


Osallistuin lasten kanssa myös Sadun joulu-blogin joululahjavaihtoon ja nelivuotias tyttäreni sai yllättyä tänään iloisesti kuin tulin kotiin paketin kanssa. Kyllä oli tytöllä hymy korvissa, kun hän avasi pikkujoulupaketin, joka oli täynnä herkkuja ja tyttöjen juttuja! Paketissa oli pienen parin itse kirjoittama kortti, johon oli piirretty myös ponin kuva. Taimi kiittää kovasti - paketista tulee olemaan iloa pitkäksi aikaa - olihan siellä herkkuja, puuhaa, pinnejä ym. :) 

Neuleiden suhteen on tällä hetkellä melkoinen jumi päällä ja vaikka tarkoitus olisi ehtiä jouluksi neuloa vielä, mitään ei oikein valmistu. Onkohan ne nuo tuotantopaineet, kun tuon jumin aiheuttaa? Onhan tässä vielä aikaa...  

1 kommentti:

  1. Kiva että muotit löysi perille. Ahkeriakin ootte olleet kun kerkesitte jo piparit sen avulla tehdä. Sny32

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)