keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Keväistä SNY-postia

Jo toissa päivänä sain tekstiviestin saapuneesta paketista ja kävinkin sen saman tien noutamassa, vaikkakin raportointi viivästyi arjen kiireiden vuoksi muutamia päiviä. Salaisen neuleystävän paketti oli ihana ja kuukauden pääsiäisteemaan täydellisesti sopiva.


Paketissa oli Kauneimmat käsityöt-lehti, pääsiäisteemaan liittyen huopaa, pääsiäisruohon siemeniä, höyheniä ja tipuja, koristenauhaa, kolme kerää puuvilla/puuvillasekoitelankaa sekä kaksi virkkuukoukkua. Herkkupuolta edustivat suklaatikkari sekä kuvasta puuttuva sitruunalaku. Lisäksi kuvasta unohtui pieni lasinen astia johon parini ehdotteli pääsiäiskylvöjä. Itse tehtyä paketissa oli värikkäät helmet, johon oli pujoteltu myös kärrypoletti.  

Kiitos kovasti Salainen Ystäväni ihanasta ja piristävästä paketista! :) Viestissäsi mietiskelit, menikö paketin kokoaminen ihan metsään. Ei todellakaan mennyt - pakettisi mukana tuli aimo tuulahdus väriä, piristystä ja pääsiäismieltä. ;) En lupaa pääsiäiseksi mitään virkata, mutta sen sijaan mietin, josko aloittaisin saamistasi langoista jonkun sortin pussukan. Virkattua minun tulee aika vähän, joten taidotkin ovat kehnonlaiset, mutta ehkäpä pussukkaprojekti yksinkertaisella mallilla voisi olla sopiva tähän väliin.

3 kommenttia:

  1. Ihanan keväinen paketti! Nyt vain koukku käteen ja menoksi, hyvä siitä tulee.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista ja rohkaisusta. :) Nuo virkkauslangat olivat minulle positiivinen haaste ja sattui tosi mukavasti, kun parini lähettämät koukut olivat kooltaan sellaisia ettei minulla ollutkaan niitä tuota ergonomista mallia. ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)