lauantai 27. toukokuuta 2017

Toukokuun SNY-postia ja kevään käsitöitä

Keskiviikkoaamuna sain ilmoituksen puhelimeeni pakettiautomaattiin saapuneesta lähetyksestä: toukokuun SNY-paketti!


Pakettia oli todellakin kannattanut odottaa, sillä se oli täynnä ihanuuksia. Upein osuus paketista oli Snyni virkkaama kaunis huivi, johon sävyt oli valittu kyllä todella hyvää värisilmää käyttäen. Huivi pääsee siis ehdottomasti käyttöön ja ehkäpä uskaltaudun kokeilemaan huivin virkkaamista itsekin Snyltäni saamalla ohjeella. Lisäksi paketissa oli viisi (5) pehmoista kerää AdLibriksen Baby Merinoa ihanassa petroolin värissä. Lankaa on niin paljon, että siitä saakin suunniteltua vaikka mitä. Lanka oli siksikin mieluinen, että olen nuo AdLibriksen langat noteerannut, mutta en ole niitä vielä kokeillut. Paketista löytyi myös pussillinen persiljan siemeniä kevätkylvöjä varten sekä levyllinen Fazerin sinistä, joka tulikin jo herkuteltua lasten kanssa. Kaunis kiitos Salainen Neuleystäväni, jälleen kerran. Kirjeessäsi harmeilit, että paketti myöhästyi sairastumisen vuoksi, mutta älä huoli - paketti oli perille reilusta toukokuun puolella ja muutenkaan päivä sinne tänne ei haittaa. :)

  
Neuleita on syntynyt tasaiseen tahtiin, mutta arki on vienyt niin vahvasti mennessään, että enpä ole saanut aikaiseksi päivitellä töitä tänne. Tässä kuitenkin yksi, Jeera-huivi. Huivi neulotaan ensi alkuun tasona ja yhdisterään hiukan myöhemmin pyöröneuleeksi, jolloin huivi vain nostetaan pään yli ja asetellaan siinä. Kuvausavun puuttumisen vuoksi kuva vain tasolla olevasta huivista.

Lanka: Sukka-Puffa säihky
Puikot: 4 mm pyöröt


Jotain on tullut myös virkattua, sillä virkkasin vihdoin matoksi asti muutamia vuosia sitten ostamani ontelokuteen. Virkkasin maton Molla Millsin Virkkuri-kirjan S-kokoisen pitsimaton ohjeella. Kudetta meni vajaa kaksi kiloa.


Innostuin myös hameiden neulomisesta ja neulottuani vanhimmalle tytölle Tanssihameen Klompelompe-kirjan ohjeella, neuloin myös nuoremmalla tyttärelle omansa.

Tanssihame Klompelompe - ihania neuleita lapselle kirjasta
Lanka: Linie 110 Timona
Puikot: 4 mm pyöröt


11 kommenttia:

 1. kauniita töitä valmistunut ja miten ihana paketti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Paketti oli kyllä ihana ja tuo SNYn virkkaama huivi! <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. Tuossa SNYn virkkaamassa huivissa on ihanat värit. Nyt kun on tytöille hamoset tehty, on puikoilla puuvillalangasta kesähame itselle. HIUKAN hitaammin se valmistuu, kun 2,5m puikoilla neuloin ja olen iso ihminen. Säiden puolesta ei ainakaan ole kesähameella ollut kiire.

   Poista
 3. Viimenen paketti saatu postiin, haikea on fiilis nyt, kun kuukausien jännitys päättyy.

  VastaaPoista
 4. Hei! Tiedustelisin onko sinulla ompelukonetta? t. Salainen Neuloja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei. Kyllä minulla ihan perusompelukone löytyy, mutta olen tosi pahanen ompelija - siis ompeleminen on vielä heikompaa kuin neulominen...

   Poista
 5. Jännityksellä odotan kierroksen viimeistä pakettia. Haikeus meinaa iskeä täälläkin, on tämä vain niin kiva ja antoisa kevät ollut taas.

  VastaaPoista
 6. Ihan muuta postia on suunnitteilla, ei SNY-pakettia, en ole SNY:si. t. Salainen Neuloja

  VastaaPoista
 7. Nythän tämä käy entistä jännittävämmäksi - mitä ihmettä? No ehkäpä ajan kanssa tämäkin mystisyys selviää...

  VastaaPoista
 8. Kiitos huikean kauniista, jännittävästä ja runsaasta paketista! Annoit mieleistä yhteistä puuhaa meidän sohvalle. Isäntä pääsee vyyhtiä pitämään noin aluksi. Suloista suvea koko perheelle!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)