torstai 24. elokuuta 2017

Kun arkipäivän harmit ärsyttää...


...Salaiselta Neuleystävältä saatu kortti saapuu ja piristää. :) Olin pitkään kahden vaiheilla, lähtisinkö tänä syksynä mukaan SNY-kierrokselle. Toisaalta tuntui, että tällä hetkellä meidän perheessä lähes kaikki energia kuluu töissä käymiseen ja arjen pyörittämiseen, joten pakettien kokoaminen "kuormittaisi" liikaa. Kuitenkin päädyin lähtemään kierrokselle, sillä pakettien suunnittelu ja kokoaminen on joka tapauksessa niin mukavaa puuhaa ja pitkin syksyä saapuvat paketit piristävät pimeää syksyä valtavan paljon. Tänään sain vahvistuksen ratkaisulleni. Töissä oli aika kökkö päivä ja laannuttelin kiukkuani ajellessani kotiin. Postilaatikosta se sitten löytyi - kortti Snyltäni, joka toi niin paljon kaivattua piristystä juuri tähän päivään. "Keltaisissa sukissa paistaa aina aurinko". Olipa ihana aloitus tälle kierrokselle ja vieläpä aika inspiroiva kuvateksti tuossa kortissa. Kiitos Sny, uskallan povata, että tulet vielä syksyn aikana yllättämään minut iloisesti! :)


Olen minä kevään ja kesän aikana neulonutkin ainakin kuvan neljät ohuista langoista neulotut sukat ja yhdetä kämmekkäät, mutta laiskuuttani en vain ole saanut aikaiseksi edes kastella ja pingottaa saati kuvata ja päivitellä tänne blogiin. Ei toki vieläkään olisi myöhäistä.

11 kommenttia:

 1. nätti kortti

  ja todella kauniita sukkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kortti oli kyllä ihana aloitus kierrokselle. Kiitos sukkakehuista. :)

   Poista
 2. Kaunista sukkasatoa olet korjannut! Tuotit itse minulle niin ihanan kevään, että muistelen sitä vieläkin lämmöllä. Olet ollut koko kesän sydämelläni.Oikein ihanaa syksyä ja jaksamista koko perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinua, kylläpä tuli hyvä mieli viestistäsi. Kevään kierros jäi minullakin mukavana mieleen ja jäit mieleeni. Olen aina välillä käynyt kurkkimassa Sinisen sohvan emännän ja isännän elämää blogissasi. Oikein ihanaa syksyä myös teille sinne Siniselle sohvalle! :)

   Poista
 3. Olipa kiva kuulla että kortti oli mieluinen ja piristävä. Pitkään pitelin yhtä toista korttia mikä oli ihan kiva... Sitten huomasin tuon ja totesin et se on sitte siinä! Kovasti täälä mielessä jo suunnitellu pakettia... Katotaan mitä tuleman pitää ❤ Sny #4

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vielä, korttivalinta osui sinulla kyllä nappiin. Innolla odotan jo tulevaa ja uusia yllätyksiä. ;)

   Poista
 4. Voi tätä valinnan vaikeutta... Ideoita ois taas vaikka ja kuinka ko vaan keksin mitä laittaa ja jättääkkö jotain pois vai tehdäkö ylitsevuotavaisen paketin ❤ Sny #4

  VastaaPoista
 5. Kiva, että ideoita on. Aivan varmasti ilahdun paketista, mitä sitten keksitkään pakettiini laittaa. Jos ideoita on paljon, ehkäpä voit säästää osan itsellesi myös. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katotaan mitä postipoika sulle tuo �� onneks on monta kk aikaa lähetellä sulle paketteja. Voi laittaa sit seuraavaan odottamaan. 1 kysymys, omistatko kuumaliimapistoolin?

   Poista
 6. Onpa mielenkiintoinen kysymys. ;) Kyllä meiltä kuumaliimapistooli löytyy.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)