lauantai 16. syyskuuta 2017

Aarteen jäljillä

Keskiviikkona sain viestin minulle saapuneesta Ärräpaketista. Tiesin odottaa syyskuun Sny-pakettia, sillä Snyni oli minua aikaisemmin ehtinyt jo tiedottaa, että paketti on pian tulossa. Pakettia avatessa vierähti tovi, jos toinenkin, sillä Snyni oli todella käyttänyt aikaa paketin kokoamiseen:

Paketista paljastui melkoinen kasa, kaikkiaan kymmenen numeroitua pakettia, joihin oli liitetty kuhunkin viesti pienessä kirjekäärössä. Lisäksi kaikki paketit oli kytketty toisiinsa nauhalla.


Saatekirjeeseen oli liitetty kartta ja ohje seurata aarrekarttaa ja minähän tein työtä käskettyä. :) Sen verran malttamaton kuitenkin olin, etten yksittäisiä kuvia enempää ottanut.


Paketti oli kokonaisuudessaan aivan upea ja muistoja kesästä-teemaan sopiva, ajatuksella koottu! Paketissa oli kaksi pakkausta kesäaiheisia lautasliinoja, kukkanappeja, ommeltavaa koristenauhaa, kaksi tikkaria, muistikirja, kyniä ja kaksi kerää Arwetta-lankaa. Itse tehtyä paketissa oli runsain mitoin ja mietinkin, kuinka taitava ja tuottelias Snyni onkaan! Salainen ystäväni oli neulonut minulle ihanat pitkävartiset kämmekäät sekä niihin mätsäävän kaulurin, wau. Kämmekkäät olivatkin tänään ensimmäistä kertaa käytössä, kun olin lasten kanssa lenkkeilemässä ja pelailemassa syyssäässä. Hyvin lämmittivät. Myös kauluri pääsi jo käyttöön, mutta tyttäreni kaulaan ja hyvin lämmitti sekin. :)


Ja ikään kuin sokerina pohjalla eräästä paketista paljastui myös nämä herkullisen väriset sukat, jotka nekin ovat jo päässeet viluvarpaitani lämmittämään. Aivan ihanat nämä sukat, ovatko nämä Cookie A:n Monkeyt vai millä mallilla tehty?

Kaiken kaikkiaan syksyn ensimmäinen paketti oli aivan huikea ja kuten arvata saattaa, nuo käsintehdyt muistamiset veivät miltei jalat alta. Neuleita ihastellessa tuli mieleen jostain vanhasta lause "hyvä sydän on sellaisen ihmisen, joka ajastaan toiselle tuhlaa", sillä Ystäväni on todella tuhlannut aikaansa minun vuokseni. Myös muilta osin paketti oli tosi mieluinen ja muistikirjakin on päässyt jo käyttöön. Vaikka olen kuullut Arwettaa paljon kehuttavan, en ole koskaan siitä neulonut, joten tosi kivaa päästä sitäkin lankaa kokeilemaan. Ja kyllä, yritän Snyni toiveiden mukaan neuloa jotain itselleni. Kaunis kiitos Sny! <3


 

5 kommenttia:

 1. Ooh, huikean ihana paketti! Arwettaan sopii ohuet puikot ja se on todella pehmoista ja suloista lankaa.

  VastaaPoista
 2. Eikös olekin. :) Nykyään neulon enimmäkseen fingerin-vahvuisia lankoja, joten mieluusti otan tuon Arwettan kokeiluun. Se oli tosiaan ihanan pehmoisen tuntuista. :)

  VastaaPoista
 3. Onko kortti löytänyt perille?

  VastaaPoista
 4. Täällä kovasti viimeistellään seuraavaa pakettia lähetyskuntoon ❤

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)