perjantai 13. lokakuuta 2017

Lokakuun SNY-paketti :)


Syksyn Salainen Neuleystäväni oli tässäkin kuussa hyvissä ajoin liikkeellä, sillä lokakuun paketti saapui jo viime viikon torstaina (?). Paketti täytyi avata tietenkin heti, jotta pääsin näkemään, mitä mukavaa ystäväni oli minulle tällä kertaa keksinyt. Paketista löytyi kolme kerää Hjertegarnin Organic Trio lankaa, heijastin, herkullisen värisiä palmikkopuikkoja sekä suklaalakritsia.


Lisäksi Snyni oli jälleen ehtinyt neuloa minulle pakettiin: paketista löytyi ihana, petroolin sävyinen huivi, jota ystäväni oli somistanut tupsuilla ja helmillä. Kuva on nopeasti räpsäisty ja kamala eikä siis todellakaan anna oikeutta ihanalle, kauniille huiville, joka on tehty suloisen pehmoisesta Cotton Merino-langasta.

Kaiken kaikkiaan aivan ihana ja ajatuksella koottu paketti jälleen! Huivi pääsee käyttöön saman tien ja ajattelin, että se olisi kiva väriläiskä asustehuivinakin käytettynä, sillä liian usein tulee pukeuduttua mustaan. Heijastin täytyy kiinnittää takkiin myös pikimmiten ja herkut syötiin lasten kanssa jo. Palmikkopuikot oli ihanan pirtsakan värisiä ja luulenpa, että sangen pitkään jatkuneen pitsikauden jälkeen, palmikkopuikoillekin tulee olemaan käyttöä. Ja nuo langat: värit ovat aivan ihanat ja miellyttävät minun silmää ja lanka on todella miellyttävän tuntuista; siinä on puolet merinoa ja 25% puuvillaa ja 25% silkkiä. Aivan uusi lankatuttavuus minulle ja kun ehdottelit, että voisin langoista Veera Välimäen Kappaa neuloa, niin etpä olisi voinut paremmin ajatuksiani Ystävä lukea! Kappa on hippasuttanut minua jo pitkään, mutta en ole saanut lankoja hankittua. Ohjetta minulla ei ole, joten kiitollisena otan ohjeen vastaan, jos haluat sen minulle postittaa. Toki paikallisesta kirjastostakin kirjan saan ainakin jollain aikavälillä lainattua. Kiitos SNY! <3


Sain jokin aika sitten valmiiksi myös toiset Kesävoi-sukat. Lankana näissä Regian Fantastico Color, menekki n. 104g. Vaikka kerällä lanka näytti ihan kivalta, jotenkin sukkien neulominen tökki alusta loppuun, mutta tulipahan sukat tehtyä.

4 kommenttia:

 1. Tarkkaile postiasi ;) Sny #4

  VastaaPoista
 2. upea paketti. Minusta noissa sukissa on kuitenkin kauniit värit :)

  VastaaPoista
 3. Kivan runsas paketti,ihanat nuo huivin helmet

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista, tämä oli tosi kiva "minun värinen" paketti ja huivi on päässytkin jo käyttöön ja saanut kehuja. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)