lauantai 28. lokakuuta 2017

SNY:n välimuistaminen ja valmistuneita sukkia


Jo alkuviikosta postilaatikossa odotti iso ruskea kirjekuori, jota olin Snyni varoittelun jälkeen osannut odotellakin. ;) Kirjekuoresta löytyi ihana "Kauneus on kätketty pieniin hetkiin"-tekstillä varustettu kortti sekä ohje Veera Välimäen Kappa-huiviin. Salainen neuleystävänihän ehdotti lokakuun langoista neuleeksi Kappaa ja kovasti ajatuksesta innostuinkin, sillä olen Kapan jo pitkään halunnut ottaa puikoille. Kiitos tosi paljon Sny ohjeesta! Tässä matkan varrella, siivotessani yksi päivä papereitani, löysin joskus keväällä ostamani Tubisti-huivin ohjeen ja nyt harkitsen, kokeilisinko Snyn lähettämillä langoilla tuota huivia. Toivottavasti et Sny pahastu, jos vaihdankin vielä ohjetta ja säästän Kapan ohjeen myöhempää käyttöä varten.

Myös muutamia sukkia on lokakuun kuluessa valmistunut, lasten perussukat valmistuivat tänä aamuna ja kahdet sukat Lankamaailman Kesäisten pitsisukkien ohjeella. Nyt pitäisi joulua varten neuloa myös miesten sukkia paksummista langoista, mutta nyt on joku pitsijumi päällä.


Kesäiset pitsisukat, koko 39-40
Lanka: Austermann Step 1021, n. 78g
Puikot: Knit Pro Symfonie 2,75


Kesäiset pitsisukat, koko 37
Lanka: Gründl Hot Socks Tweed, 05, n. 70g
Puikot: Knit Pro Symfonie 2,75


Perussukat, koko n. 33
Lanka: Gründl Hot Socks Tweed, 08, n. 50g
Puikot: Knit Pro Symfonie, 2,7516 kommenttia:

 1. Käytät lankoja niinko parhaaksi näät... Täällä jo kovasti... enpä kerro wnempää ;) Pieni muistutus; Tontut liikkuu jo <3

  Yks kysymys... Minkä värinen on teidän perheen joulu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan, mitä langoista syntyy - jotain kaunista ainakin langat lupaavat. :)

   Minulla oli tänään muuten ensimmäistä kertaa lähettämäsi huivi asustehuivina tänään töissä ja se herätti kovasti ihastusta - kolme työkaveria sitä kehui. Ja minä puolestani sain kehua Sinua, Salainen Neuleystäväni. :)

   Meidän perheen joulu on värikäs lastenkin vuoksi. Mutta ei siis todellakaan pelkästään esim. hopeaa ja valkeaa. Jouluvalot ja kyntteliköt ovat perinteisempiä, mutta askarteluissa ym. on sitten enemmän väriä.

   Hmmm... Tonttujako? Niin lapsetkin minulle viikonloppuna väitti, mutta vähän heitä epäilin. No, hyvä, että tätä kautta tuli vahvistus tähänkin asiaan. :D

   Poista
  2. Ompa kiva kuulla että huivi on päässy käyttöön. Juu kyllä niitä tuntuu liikuskelevan aikalailla jo niitä tonttusia. Täällä jo kovasti touhutaan seuraavan paketin kimpussa ;)

   P.s. kyllä ne lapset tietää millon ne tonttuset on liikkeellä. Hyshys

   Poista
  3. Hih, taas alkaa jännittää! :)

   Poista
 2. Hurja tuo sukkien valmistumistahti...
  Ihania sukkasia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katsa sukkakehuista! Iltapuhteina on tullut aika paljon neulottua - kieltämättä vähän kotitöiden kustannuksellakin välillä... :(

   Poista
  2. Ymmärrettävästi se on jostain pois se käsityöaika.

   Poista
  3. Elämässä täytyy tehdä välillä uhrauksia. :D Neulominen on kyllä niin mieluista ja oman työn jälki on pysyvämpää kuin huushollin siivoaminen. ;)

   Poista
  4. Tuo on kyllä hyvin erikoista että vaikka kuinka siivoat, se ei kauheen kauaa näy. Käsityöt taas...

   Poista
 3. ihana välimuistaminen. Kiitos tubisti-tuubihuivi vinkistä. Jospa joskus itsellä olisi tuohon lankaa, niin olisi kiva tehdä!

  Upeita sukkia valmistunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sukkakehuista. :) Tuossa Tubistissa oli jotain, johon minäkin ihastuin, varmaan tuo sileän ja pitsin vuorottelu.

   Poista
 4. Kyllä on kauniita sukkia! Yksi pitsimalleista on minulle erityisen mieleinen, käytin sitä omassa neulepuserossani ja toimiin! Onpa suloista, Taikapöly jota SNY-Emo lähettää, saa tontut liikkeelle. Neulominen on kotityö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Ihanasti sanottu, että neulominen on kotityö. Ja onhan neulominen tuottavaa työtä, kun vähitellen neuloskellessa tulee valmistakin. :)

   Poista
 5. Hei ihanainen SNY. Nyt on käyny niin ohrasesti että urakka kusee. Joten joutunet vielä hetkisen odottamaan marraskuun pakettiasi. Kaikki on kyllä hankittu... Joku pieni vielä hangoittelee vastaan eikä meinaa millään valmistua. Toki, mummon sanoin hiljaa hyvä tulee - kiireellä ei saa kun kusipäisiä kakaroita. Tässä on nyt niin paljo muuttunu tämä paketti että josko tämä emäntä nyt viimein sais lukittua tämän päätöksensä ja valmisteltua tämän kustin poljettavaksi. Ei suinkaa poltettavaksi niinko ennakoiva tekstin syöttö ehdotti!

  Paketti lähtee toki ajallaan ja aikataulussa mutta ei niin aikaseen niinko tähän astiset.

  p.s. paketti sisältää sulle pientä tontunhommaa ;)

  VastaaPoista
 6. Marraskuun paketti on lähtenyt juuri tarkistin. Vein eilen postiin SNY #4

  VastaaPoista
 7. Jännittävää... ;) Odotan innolla pakettia. Piristys tulee kyllä tarpeeseen, sillä pimeys ja kiirus on saanut mut aivan hapoille ja tuntuu, ettei meinaa jaksaa mitään. :P Anteeksi, että aikaisempi viestisikin oli epähuomiossa jäänyt julkaisematta ja kommentoimatta, vaikka sen luinkin. Olen saanut puikoille jo lähettämäsi huivilangat ja toivottavasti valmista tulee SNY-haasteen aikataulussa. Mukavaa viikonloppua sinulle SNY! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)