lauantai 23. joulukuuta 2017

Joulukuun SNY-paketti ja paljastunut salaisuus :)

Jo hyvissä ajoin sain Salaiselta Neuleystävältäni joulukuun paketin ja syksyn salaisuudet paljastuivat. Joulunaluskiireiden vuoksi en vain ole saanut kirjoiteltua tänne aiemmin. Mutta nyt siihen pakettiin.

Paketti oli jälleen Snylleni ominaiseen tapaan todella runsas ja koottu jälleen sekä kuukauden teemalle että mieltymyksilleni uskollisesti - aivan ihana paketti ja upea päätös syksyn kierrokselle! Paketista paljastui kauniissa pussukassa Talvikonvehteja ja Budabesteja, allekirjoittaneen suosikkeja molemmat joulukarkkiosastolla. :) Lisäksi joulukattaukseen hyvin sopivia lautasliinoja. Näppäränkokoiset Dermosilin käsi- ja jalkavoiteet, jotka tulevat varmasti käyttöön. Myös langat oli parini valinnut huolella. Paketissa  oli kaksi kerää Katian ihanaa Concept-lankaa (90% puuvillaa ja 10% kasmiria) ja lankoihin liittyen ohje Heidi Alanderin Peipponen-huiviin. Tosi kaunis huivimalli on kyseessä, joten ehkäpä otan haasteeksi neuloa tuon huivin. Myös Bling-efektilankaa oli kerä ja heijastavaa Viking Garnin Reflex-lankaa, josta neulon varmaan jonkin sortin myssyn.


Lisäksi paketissa oli pullollinen Marlin glögitiivistettä ja minkä ihanan ristipistoessun parini olikaan tehnyt sen ylle! Ihana puutarha-aiheinen malli ja tulikin jo mieleen, että ensi kesäksi täytyy hankkia kahvipöytään vesi/mehupullo, jossa tuota voi käyttää. Arvostan ristipistotöitä myös todella korkealle, sillä hiukan ristipistoja kokeilleena tiedän, kuinka paljon ne vievät aikaa. Paketissa oli myös pitkä käsinkirjoitettu kirje, jossa parini kertoi minulle itsestään. Kuluneen syksyn aikana minua on paketeillaan ilahduttanut Katsastellen blogin Katsa. Kiitos Katsa vielä kerran mukavasta SNY-syksystä. Oli ihana lukea sinusta enemmän ja kuten jo aiemmin todettua, tämä ei jää tähän, vaan eiköhän me jossain vaiheessa uutta vuotta treffata, kun välimatkakaan ei kovin pitkä lopulta ole. :)1 kommentti:

Kiitos kommentistasi! :)