maanantai 19. maaliskuuta 2018

Savo sydämessä - maaliskuun SNY-paketti

Perjantaina sain ilmoituksen saapuneesta paketista ja kävinkin sen pikimmiten noutamassa, olinhan tiennyt odottaa kevään ensimmäistä SNY-pakettia. Kuukauden teemana oli taikapallo ja oma kotiseutu.


Odotin pakettia mielenkiinnolla, sillä murteet ja "eri heimot" ovat kiehtoneet minua aina kovasti. Savosta saapunut paketti ei todellakaan tuottanut pettymystä ja Savo näkyi paketin sisällöstä osittain murteellisesti kirjoitettuun kirjeeseen asti - ihanaa! :) Lankaosastolla SNY:ni tarjosi minulle melkoisen huasteen, sillä hän oli hankkinut minulle Taito Shopista Pihlaja-lapasten tarvikepaketin. Pihlaja on Pohjois-Savon maakuntakasvi, opin samalla. Minä en ole kirjoneuleisiin vielä perehtynyt, mutta jos vain saisin kauniit lapaset valmiiksi, lopputulos varmasti palkitsisi. Lisäksi mukana oli Lapasesta lähtöö Savossa-ohjelehtinen, jossa on lisää kirjoneulehaasteita. :) Aina tarpeellisia silmukkamerkkejä, kaksi kerroslaskuria, puunappeja, pääsiäsruohon siemeniä sekä päättelyneuloja paketista löytyi myös. Lapset söivät suklaamunat ja minä itse suklaapatukan. Itse tehtyä paketissa oli hauska pääsiäispupu.


Sekä nämä upeat, Pohjois-Savon maakuntaeläinaiheiset pannulaput. Taitava SNY! :) Pannulapuissa katselenkin noita sarvipäitä mieluummin, viime syksynä osui kohdalleni läheltä piti-tilanne, mutta onneksi ei käynyt kuinkaan. Kiitos SNY kovasti ajatuksella kootusta paketista. :) Kyselit sukkiin liittyen lankatoiveita. En tiedä, olinko kiireessä tai väsyksissä kirjoittanut virheellisesti, mutta tarkoitukseni oli kirjoittaa polvisukat, ei kirjoneulesukat. Eli joku yksivärinen tai monivärinen lanka yhtä ja samaa lankaa olisi mukava. Mutta uskon, että osaat koota hienon paketin joka tapauksessa. 

   

4 kommenttia:

 1. Moikka! Mukava kuulla että paketti oli mieleinen. Ja että toi myös haasteen. Kirjoneuleet on kyllä itsellenikin vielä vähän haaste. Tiesin kyllä että voi olla riski ostaa tuollainen tarvike paketti, mutta onneksi langat ei pilalle mene vaikka ei heti puikoille eksyisikään.
  Ja kun palasin itse lukemaan tietojasi, siellä kyllä luki tosiaan että nallen vahvuisiin polvisukkiin. Eli täytyy ilmeisesti itse opetella lukemaan :D en tiedä mistä minä ne kirjoneuleiset polvisukat nyt sit tempaisin. Mutta siis katselempa lankoja polvisukkiin.
  Onneksi ei sattunut mitään sarvipään kanssa, itse olen myös muutaman kerran autoillessa nähnyt kyseisiä eläimiä, mutta onneksi ei minullekkaan ole koskaan mitään sattunut. Ovat kyllä turvallisemman näköisiä noissa pannulapuissa. Kiva että herkut maistuivat, ajattelenkin että lapset varmasti tykkäisivät suklaamunista. Mukavaa viikkoa teille! T:Sny2.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Todella hienosti onnistuit paketin kokoamisessa. Nuo lapaset on siinä mielessä varmasti kirjoneuleen harjoitteluun sopiva projekti, että sukkien tavoin ei ole kantapäätä sotkemassa tai muuta vastaavaa, joten saa sitten keskittyä itse kirjoneuleeseen. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)