perjantai 25. toukokuuta 2018

Toukokuun SNY-paketti ja huhtikuussa valmistuneet

Tälle viikolle on tuntunut osuneen kaikki mahdolliset menot: pihailta koululla, päiväkodin kevättapahtuma, esikoisen luokkaretki, suunnistuskoulu ja lisäksi muutama muu tavallisesta poikkeava meno.  Onkin ihana, kun ollaan jo perjantaissa ja saa istahtaa hengähtämään. Sekin oli ihana, että eilen saapui toukokuun SNY-paketti! :)  


Paketti oli aika painava ja monenlaista ihanaa se pitikin sisällään. Herkkuosastoa edustivat Domino-suklaa ja kahvi. Parini oli neulonut kaksi ihanan keltaista tiskikukka-liinaa ja näperrellyt silmukkamerkkejä kirjainhelmistä tekstein "knit one more row". Lisäksi tiskikukkien kaveriksi oli pirtsakka tiskiharja. Sekä silmukkamerkit ja tiskikukat olivat aivan ihanat ja teemaan sopien tiskiliina-harja-yhdistelmä tosi mukava tuliaisidea. Kuinka ollakaan SNY:ni oli ostanut minulle uusimman Kauneimmat Käsityöt-lehden, jota olin aivan vasta selaillut, mutten raskinut ostaa. Kuvasta puuttuvat lasten muistamiset, jotka katosivat saman tien lasten saippuakuplaleikkeihin - lapset kiittävät uusista saippuakuplapulloistaan - nyt on juuri se aika!


Myös lankaa SNY oli pakannut minulle melkoisen määrän. Yhteensä kuusi kerää Fabelia ja kaksi kerää nova-lankaa. Fabel on minullekin tuttu lanka ja pidän siitä kovasti. Ei voi sanoa muuta kuin, että olipahan taas huikea paketti. Tuossa lehdessä on useampi houkutteleva sukkamalli ja vieläpä kirjoitettu Fabelille! Tai sitten tuosta yksivärisestä ja vihreän-sinisen kirjavasta langasta voisi viritellä polvisukkia - nyt on nimittäin ollut polvisukkien neulomisinnostusta liikkeellä. :) Kiitos ihana SNY upeasta paketista, tästäkin on iloa pitkään! 


Muhkean pohkeen polvisukat
Novita Nalle Garden, n. 170g
Puikot 3mm

Tässäpä sitten kuvaa aikaan saannoksestani. Sain tosiaan huhtikuun paketissa kolme kerää Novitan Nalle Gardenia polvisukkia varten ja niin vain sain aikaiseksi elämäni ensimmäiset polvisukat Muhkean pohkeen polvisukkien ohjeella. Minulle riitti hyvin pienin koko ja kuminauhan (sitäkin Sny lähetti!) noihin saa vielä laittaa, mutta tosi hyvät tuli ja olen tyytyväinen. Lankaa kului ennakoitua vähemmän ja tuon parin innoittamana ryhdyin jo neulomaan toista paria varastoistani löytyneestä kahdesta Nalle-kerästä, nyt kun varmistui, että kaksi kerää riittää mainiosta. Mitäpä väliä vallitsevalla vuodenajalla ja säätilalla on, jos on into neuloa polvisukkia. :D  

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)